Vervangende diensten


Voor de zondagen heeft ds. Wijkhuizen een video gemaakt van 15 minuten met een "online mini-kerkdienst": een kort lied, votum & groet, lezing, een lied, korte overweging, orgelspel, gebed en zegen.

Deze video wordt  online gezet op website www.aandachtswegen.nl  op de pagina ‘spiritualiteit/vieringen’. Ook komt de video in het openbaar deel van de facebookpagina: www.facebook.com/aandachtswegen  


Kerkdiensten

De diensten van zondag 29 maart en 5 april waarin Marie-Jantien Kreeft voorgaat, en die in Bladel zijn opgenomen, zijn uitgezonden via radio Kempen FM.

Mocht u de dienst nog willen beluisteren dan kunt u de site van Prot Gemeente Bladel bezoeken -    https://pkn-bladel.nl/uitzending-kempen-fm-gemist/  -  en daar de dienst van uw keuze aanklikken


Na Pasen verzorgen we als Kempenpredikanten om beurten, tot 1 juni, elke zondag een dienst met beeld en geluid vanuit Veldhoven, waar een technisch team is dat daar nu al een paar zondagen ervaring mee heeft opgedaan. Een rooster hiervoor wordt nu gemaakt en ook dat zal op onze website te vinden zijn.

Vanuit de landelijke kerk wordt ook veel aangeboden, onder anderen liturgische vormen voor huisvieringen in de stille week (https://www.opwegnaarpasen.nl) en de ’s zondagse dienst op NPO 2 TV waarin de scriba van de PKN René de Reuver voorgaat, telkens om 9.20 uur.